Zakelijke diensten

Hoe gaat het in zijn werk?

Het begint met een eerste kennismaking. Dit kan zijn op elke locatie die u wenselijk acht. Of dit bij een lunchzaak om de hoek is, bij u thuis of op kantoor: als u een locatie, tijd en datum geeft zorg ik dat ik er ben!

Gemak dient de mens en dat is hierbij niet anders. Afhankelijk van de wensen en behoeften wordt er een plan getrokken voor het vervolg. Qua gemak, tijd en kosten is In House de beste optie om te kiezen maar ook op externe locaties is het prima mogelijk. In basis maken wij gebruik van HET COACHHUIS als locaties vanwege hun landelijke netwerk en goede voorzieningen. Maar als een andere locatie uw voorkeur geniet is dat natuurlijk ook mogelijk. Laat het weten en ik zal de organisatie voor u uit handen nemen zodat u zich kunt blijven richten op uw werkzaamheden.

Hebben we eenmaal het vervolg traject en locatie bepaald dan ga ik aan het werk voor u. Zowel inhoudelijk als de organisatie er om heen maak ik in orde zodat de dag of dagen die we gepland hebben soepel & comfortabel gaan verlopen. Naderhand zal er een evaluatie afspraak volgen om de dag of dagen te bespreken en natuurlijk de resultaten! Pas als alles afgehandeld is zult u de factuur ontvangen welke binnen 14 dagen betaalt dient te zijn na ontvangst.

Zelf ben ik graag transparant en werk ook zodanig: geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes. gewoon heldere afspraken zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn en wat er verwacht wordt: de kracht van eenvoud!