Partners

Communicatie tussen partners is regelmatig moeizaam en frustrerend. Al helemaal als beide druk of gestrest zijn. Soms loopt de irritatie hoog op en je denkt misschien ”Laat maar, ik heb geen zin in weer hetzelfde gedoe”. Dit heeft -je raadt het al- al gauw consequenties voor jouw relatie. Toch is hier echt iets aan te doen! Door inzicht te krijgen in elkaars communicatiestijl ontdek je waar de risico’s in jouw relatie zitten en welke acties nodig zijn om verandering te creëren. Het herhalende patroon van moeizame communicatie kan doorbroken worden zodat je elkaar weer kunt zien, horen en elkaar beter begrijpt.

Wil je jouw moeizame communicatie veranderen? Dan zijn dit de stappen die je met hulp van Taking Action kunt zetten.

De stappen

Stap 1: In een intakegesprek maken we een individuele video-opname van jouw gezicht tijdens een 10 minuten durend gesprek met mij. Hetzelfde doen we bij jouw partner.

Stap 2: Een week later volgt er een korte uitleg over de methode zodat je weet waar de video-analyse op gebaseerd is en waarom het inzicht geeft in de verschillende persoonlijkheidskenmerken. We kijken samen naar de videobeelden.

Taking Action geeft je een terugkoppeling van de gemaakte non-verbale video-analyse met voor beide partners:

  • Wat jullie kernkwaliteiten zijn
  • Welk gedrag onder stress jullie beiden laten zien
  • Welke communicatiestijl jullie beiden gebruiken
  • Wat jullie behoeften in communicatie is
  • Waar de risico’s zitten
  • Welke actie nodig is voor het gewenste resultaat

Stap 3: Twee weken later staan we stil bij hoe het nu gaat en kijken we wat er nog nodig is.

Aan de slag?

Aan de slag met deze praktische en resultaatgerichte aanpak voor een verbetering in je relatie? Neem gerust contact op voor een informatief gesprek. Bel 06-44824930 of mail info@TakingAction.nl.